Kompetencer

 

professionelle IT-løsninger

WebmindIT er et udviklingshus, der bygger sin eksistens på tekniske og forretningsmæssige kompetencer indenfor tilvirkningen af webbaserede IT-løsninger.

Vi arbejder primært med løsninger til virksomheder og organisationer, der ønsker at udnytte informations- og internetteknologien til at effektivisere deres daglige drift. Idégrundlaget i vores forretning er at hjælpe vores kunder med at iværksætte de muligheder en målrettet og forretningsmæssig udnyttelse af Internettet rummer. Det er vores klare målsætning at styrke vores kunders forretning, så de opnår synlige konkurrencefordele på de markeder de opererer indenfor.

vores forretningsområde

webapplikationer

Udvikling af webapplikationer

WebmindIT's primære forretningsområde er udvikling og drift af webbaserede IT-løsninger. Vores kerneforretning fokuserer på udvikling af kundespecifikke webapplikationer, hvor vi tilbyder varetagelse af hele processen fra opstart til færdig implementering af webapplikationen.

professionelle websites

Professionelle websites

Baseret på mange års erfaring leverer vi ligeledes professionelle websites (hjemmesider) til kunder med professionelle behov. Dette inkluderer planlægning, programmering og drift af brugervenlige og professionelle websites med og uden CMS.